Се кладел со другарите и загинал добивајќи ја кладбата

Loading...

21-годишниот Ванг Зиџан загинал поради кладба со другарите дека може да скокне од мост во кинескиот град Луждоу, во провинцијата Сечуан. Тој на 6 април се сретнал со пријателите и додека го минувале мостот им признал дека сон му било да скокне од 40 метарскиот мост.
Пријателите почнале да го задеваат и да му нудат кладба дека не може да го направи тоа. Момчето го дало својот мобилен на еден од другарите да го слика како скока и скокнал од мостот.
По ударот во водата тој бил во несвест и не се движел, но брзо потоа веднаш потонал. Неговото тело било пронајдено осум дена подоцна во Yangtze реката. Ова е последната фотографија од момчето.
21-годишниот Ванг Зиџан загинал поради кладба со другарите дека може да скокне од мост во кинескиот град Луждоу,

loading...
Loading...