Се најде замена за Хурем и тоа во стара верзија!

Loading...

Какви се реакциите на гледачите за новата Хурем, која верувале или не е всушност нејзина стара верзија. Шминкерите и стилистите имаат полни раце работа за новата Хурем да ја направат што послична на старата, така што полесно да биде прифатена од гледачите. И покрај ова, се појавија негативни коментари, остарената Хурем им најавила војна на сите кои ќе пробат да и застанат на патот, а нејзиното агресивно однесување ќе го исплаши и самиот султан Сулејман. Откако актерката, Мерјем Узер (29) поради депресијата ја напушти серијата, продуцентите веднаш и најдоа замена.
Нејзината улога ја преземала дури 19 години постарата Вахиде Гордум (48). Шминкерите и стилистите имале доста работа за новата Хурем, да ја направат што послучна на старата на која се гледачите навикнати. Сепак обожавателите на Хурем веднаш ја нападнале Вахиде со негативни коментари.

„Ова е катастрофа, не можеа полоша да најдат. Новата Хурем изгледа како султановата мајка. Сега главните ликови конечно станаа пар. И двајцата се стари и грди“, некои коментари од гледачите.
Вахиде, новата Хурем, поради овие критики и не се вознемирува многу, а и не и е во план да ги разочара гледачите, кажува турската актерка, која неможе да си го замисли животот без актерството. За разлика од турската публика, новата позрела и построга Хурем, добила добри критики од критичарите.Шминкерите и стилистите имаат полни раце работа за новата Хурем да ја направат што послична на старата, така што полесно да биде прифатена од гледа

loading...
Loading...