Се обеси 9-годишно дете

Loading...

Деветгодишно дете се обесило откако постојано било малтретирано од соучениците.
Полицијата истражува зошто Арон Дагмор се самоубил со бесење, но претпоставуваат дека мотив за тоа е постојаното малтретирање од неговите соученици.
Мајката на 9-годишниот Арон го нашла својот син обесен во сопствениот дом и итно го однеле во болница.
Несреќното момче починало 24 часа подоцна.
КурирДеветгодишно дете се обесило откако постојано било малтретирано од соучениците.
П

loading...
Loading...