Се обесило 12-годишно девојче: Мамо, многу ми недостига тато!

Девојчето било добра ученичка, немало никакви проблеми, но никој не можел да претпостави дека толку многу и недостасува татко и.Марија Кисло (12) од Полска извршила самоубиство со бесење во сопствениот дом. Нејзиното тело го пронашла нејзината мајка Моника (35) која случајно наминала во нејзината соба да и прочита приказна за добра ноќ.
Мајката се обидела со братот на Марија, Мајкл (13) да ја спасат, но Марија веќе била мртва. Таа оставила порака на мајка и пред да умре: „Драга мамо, те молам немој да тагуваш. Многу ми недостига тато, и сакам повторно да го видам“
Таткото на Марија починал ненадејно во 2009 година од срцев удар. Мајката Моника вели дека Марија била среќно дете и одлична ученичка, но никогаш не претпоставила дека толку и недостига татко и.Марија Кисло (12) од Полска извршила самоубиство со бесење во сопствениот дом. Нејзиното тело го пронашла нејзината мајка Моника (3

Пронајдете не на следниве мрежи: