СЕ ОБИДЕЛ ДА СИЛУВА ДЕВОЈКА, еве што му се случило кога ги пронашло НЕЈЗИНОТО МОМЧЕ

Loading...

Си го доби токму тоа што го бараше.Вилијам Метсон (52) од Јужна Каролина изгледа вака бидејќи пред неколку дена се обидел да силува девојка на која и упаднал во станот. Пред манијакот да направи било што, случајно налетал нејзиното момче. Последиците од тоа што му го направил, можете да го видите на фотографијата.
Момчето најпрво го тргнал Метсон од својата девојка, потоа го утирал по главата, го извлекол од куќата на тревникот, а таму дополнително го истепал по главата и нозете.
Полицијата не поднела пријава против момчето, бидејќи како што напишале во извештајот, „дејствувал за да ја заштити жртвата“.Вилијам Метсон (52) од Јужна Каролина изгледа вака бидејќи пред неколку дена се обидел да силува девојка на која и упаднал во станот. Пред манијако

loading...
Loading...