Се омажи пејачката која си ја промени верата: ЌЕ СЕ ИЗНЕНАДИТЕ кога ќе видите што облекла на сопствената свадба

Loading...

Пејачката Дуња Илиќ која неодамна призна дека го прифатила исламот и така предизвика големо внимание и огромен број коментари овој пат се најде во центарот на случувањата поради новото момче, сега веќе сопруг. Таа пред неколку дена на својот Фејсбук профил покрај своето презиме Илиќ, го додаде и неговото Грујиќ. Многу медиуми веднаш известија за тоа дека Дуња се омажила, но таа всушност се омажи дури вчера.
Без мидјиско покривање и притисок, Дуња го кажа судбоносното ДА. Пред свадбената веселба постави на Фејсбук фотографија со својот сопруг и додала дека вчера бил последниот дел од свадбата бидејќи ги имало повеќе, и бидејќи слави во панталони прифати да го земе неговото презиме,да има рамнотежа, како што напиша самата покрај фотографијата.

Дека не се шегува и дека навистина прославила во панталони докажува и една фотографија која ја прикачи една гостинка на свадбата, каде може да се види дека Дуња е во едно сосема лежерно издание. Таа пред неколку дена на својот Фејсбук профил покрај своето презиме Илиќ, го додаде и неговото Грујиќ. Многу медиуми веднаш известија за тоа дека

loading...
Loading...