Се плашам дека некој ќе ме убие ако кажам се што знам

Loading...

Познатиот фотограф Дејан Миличевиќ наскоро треба да ја објави својата книга во која ќе пишува за се она што го видел и доживеал во текот на 27 години кариера. Како што вели, има се и сешто, а толку ќе биде сочно што се плаши за својот живот.-Денес работам со Сања Маринковиќ која е едно перце за разлика од многу кои се „Хитлеријада и ренесанса“. Има секакви, не сакам да ги именувам, ги чувам за својата книга, замислете што се може да има во овие 27 години работа. Може некој ќе ме „рокне“ до тогаш, но записите добро се чуваат во сеф, вели Дејан кој засега само ја заскокотка јавноста во врска со својата неочекувана книга.-Денес работам со Сања Маринковиќ која е едно перце за разлика од многу кои се „Хитлеријада и ренесанса“. Има секакви, не сакам д

loading...