Се појави албанската Фејсбук страница „Welcome in HELL Serbia“

Известете ги своите пријатели за да ја пријават оваа Фејсбук страница, која им само една цел да се зголеми омрзата кон Србија.Фејсбук страната „Welcome to hell Serbia“ повикува на убивање на Срби. Постовите се на албански јазик, а досега има 4 000 лајкови.
На страната може да се најдат погрдни зборови, слики од запалени српски знамиња и постови на кои се наведува дека на Србија и се ближи крајот. Освен насилството кон Србија се повикува и на насилство кон Грција.
Меѓу постовите се појавуваат слики од карта на која се поместени границите на Балканот односно под една територија се ставени Албанија, Косово и Метохија и источни делови од Црна Гора и западни делови од Македонија и Грција.
Пријавете ја оваа страница за да биде избришана од Фејсбук тука.Фејсбук страната „Welcome to hell Serbia“ повикува на убивање на Срби. Постовите се на албански јазик, а досега има 4 000 лајкови.

Пронајдете не на следниве мрежи: