Се појави бел чорап во собрание

Да се потсетиме на смешното видео од К-15. Да се потсетиме на смешното видео од К-15 

Погледнете го: 

На следниот ЛИНК погледнете како Фифи се најде на седница на собранието на РМ. Да се потсетиме на смешното видео од К-15 

Погледнете го: 

Пронајдете не на следниве мрежи: