Се породи жена во воз за Божиќ!

Loading...

Млада жена во четвртокот се породила во подземната железница во американскиот град Филаделфија и на семејството му донела неочекуван божикен дар, бидејќи момченцето дошло на свет порано од предвиденото.Двајца службеници во метрото во Филаделфија повикале брза помош откако младата жена во метрото во центарот на градот ја фатиле породилните тегоби. Лекарите набрзо пристигнале и помогнале во породувањето, а од метрото излегле со фотографии на бебето на своите мобилни телефони.
 -Очекував мирен работен ден, беше напнато, а на кројот тоа е едно убаво искуство, изјави еден од службениците во подземната железница и признава дека го фатила паника, како и дека се милел лекарите да стигнат што побрзо.
Новороденчето на мајката веднаш биле префрлени во болница и двајцата се чувствуваат добро.Двајца службеници во метрото во Филаделфија повикале брза помош откако младата жена во метрото во центарот на градот ја фатиле породилните тегоби.

loading...
Loading...