Се породила на санка на -15 степени!

Loading...

Американката Ширли Ким Бонани од Филаделфија родила дете на пластична санка не многу далеку од својата куќа по леденото време, бидејќи не успеала да стигне дури ни до автомобилот. Мајката Ширли рано наутро ја разбудиле породилните контракции и мислела дека има доволно време мирно да се подготви за одењето до болница, но имало толку снег, што не можела да стигне до автомобилот.
Американката Ширли Ким Бонани од Филаделфија родила дете на пластична санка не многу далеку од својата куќа по леденото време, бидејќи не успеала да стигне дури ни до автомобилот.

Новороденото бебе Бијела Софија Бонами и мајката се добро и се згрижени во болницата.
Мајката Ширли рано наутро ја разбудиле породилните контракции и мислела дека има доволно време мирно да се подготви за одењето до болница, но штом излегла со сопругот од дома открила дека снегот е толку високо натрупан што не можеле да стигнат ни до автомобилот.
Сопругот ја извлекол санката и на температура од -15 степени ја сместил Ширли на неа и полека тргнале надолу кога таа почнала да се породува.
На помош дошле и бабата и дедото, како и соседите и со помош на телефонските инструкции од итната помош Ширли се породила, а тогаш стигнало и возилото на итната помош кои го одвеле семејството во болница. Мајката Ширли рано наутро ја разбудиле породилните контракции и мислела дека има доволно време мирно да се подготви за одењето до болница, но имало

loading...
Loading...