Се преплашил до смрт: Украл торба мислејќи дека во неа има пари, кога ја отворил доживеал вистински шок

Loading...

Локален крадец во Индија се преплашил кога во торбата која ја украл, мислел дека ќе најде пари, но нашол двонеделно бебе.Кишор Кале (20) продавал лакови за нокти во еден воз кој возел во Индија. Во еден вагон нашол напуштена торба, ја собрал и набрзина излегол.  Мислејќи дека во торбата има пари или други скапоцености, Индиецот излегол од возот и ја отворил украдената торба, но тогаш доживеал шок кога сфатил дека внатре има бебе старо две недели. Во паника тој се обидел да избега, но бил запрен од случајните минувачи.
Бебето било веднаш пренесено во болница каде му била пружена помош, а  на тој начин всушност крадецот му го спасил животот.
– Детето ќе починеше ако Кале не ја земел торбата и не ја отворил, вели еден од полицајците.Кишор Кале (20) продавал лакови за нокти во еден воз кој возел во Индија. Во еден вагон нашол напуштена торба, ја собрал и набрзина излегол. 

loading...
Loading...