Се разбудил на сопствениот погреб

Блиските на Брајтон Дама Зантеа доживеаја вистински шок, кога за време на неговиот погреб, забележале како мртовецот се движи во ковчегот.Брајтон Дама(34), долго време бил болен, па сите мислеле дека починал. Кога за време на погребот неговиот шеф се доближил до ковчегот за последен пат да се поздрави со него, забележал дека тој се мрда.
-Забележав дека неговите нозе се движат кога отидов за последен пат да го видам. Не можев да им верувам на своите очи, вели Лот Гака.
На гробиштата се случила вистинска драма. Присутните на погребот мислеле дека Брајтон се вратил од мртвите и дека ги прогонува, па почнале во паника да бегаат.
На крајот се смириле и сфатиле дека воопшто не бил ни мртов, па го однеле во болница. Тој таму останал 2 дена, оздравел и се вратил дома.Брајтон Дама(34), долго време бил болен, па сите мислеле дека починал. Кога за време на погребот неговиот шеф се доближил до ковчегот за последен п

Пронајдете не на следниве мрежи: