Се самоубил бидејќи криел информации за својата исчезната девојка?

Момче на 24-годишна возраст од Минесота, се самоубил пред да биде испрашан од полицијата за исчезнувањето на неговата девојка. 
Девојката последен пат е видена во четвртокот со нејзиното момче. Исчезнувањето на девојката го пријавиле нејзините родители кои се сомневаат дека нејзиното момче има некаква улога во целата ситуација. Девојката утрото не се појавила на работа.
За полицијата, дечкото бил главниот осомничен, кој на почетокот не сакал да соработува. Откако полицијата во Минесота го притиснала за да го испраша, ден пред да го стори тоа тој се самоубил, со претпоставка дека тоа го сторил само затоа што знае каде е исчезнатата млада девојка. 
Полицијата без главниот осомничен и понатаму продолжува во потрагата со надеж дека девојката ќе биде најдена жива и здрава. Момче на 24-годишна возраст од Минесота, се самоубил пред да биде испрашан од полицијата за исчезнувањето на неговата

Пронајдете не на следниве мрежи: