Се сеќавате ли на Буцка од „Звездите на Гранд“? Еве како изгледа денес

Се сеќавате ли на Буцка од „Звездите на Гранд“? Еве како изгледа денесФиналистката на третиот серијал музичко натпреварување „Ѕвездите на Гранд“, Слаѓана Џорџевиќ – Буцка и понатаму се занимава со пеење.

Се чини дека малку ослабела, го променила имиџот, а нејзиниот надимак останал ист.
Таа снимила и видео запис во кој го претставила новиот имиџ, па погледнете: 
Финалистката на третиот серијал музичко натпреварување „Ѕвездите на Гранд“, Слаѓана Џорџевиќ – Буцка и понатаму се занимава со пеење.

Пронајдете не на следниве мрежи: