Се скарале бабата и дедото

Loading...

Некогаш поради некоја банална причина се скарале бабата и дедото.Некогаш поради некоја банална причина се скарале бабата и дедото. По некое време дедото започнал разговор, но бабата била уште налутена и не му зборувала.
Поминале неколку дена и дедото пак прозборел, но бабата некако сè уште ја чувала лутината во себе.
Прочитајте повеќе на think.mkНекогаш поради некоја банална причина се скарале бабата и дедото. По некое време дедото започнал разговор, но бабата била уште налутена и не му збо

loading...
Loading...