СЕ СОМНЕВАТЕ? -Проверете дали сте во врска со „расипничка“

Loading...

Расипничките се незадоволни дури и тогаш кога ќе ви одземат се што сте имале и ве обвинува што не добила повеќеСите ние познаваме барем по еден јаден човек кому некоја жена му го земала срцето и душата, куќата и парите, а на некои дури и кредитот, кој го потрошила на нови силикони и и ги отплаќал доолговите откако на „расипничката“ и се изгубила секаква трага. Еве ви ефикасен начин да ја откриете расипничката.
Ги слуша вашите желби, знае што сакате и што ви е потребно, но секогаш го прави тоа што таа го сака.
Ако случајно не го добие тоа што го сака, експлодира и беснее. Така ја осигурува својата позиција и во иднина за да го избегнете нејзиниот бес, ќе го направите тоа што го бара.
Своите цели ги постигнува со викање и дерење, пцуење и лутина.
Ако дерењето не „запали“, преминува на стратегија глумење жртва.

 

Никогаш не попушта при расправија.
Често умее да ве уценува со секс.
Од кога знае дека сте нејзин, не направила ништо за вас.
Се лути секој пат кога се наоѓате со другарите.
Ако веќе сте решиле да одите со пријателите и не може да ве спречи, почнува да плаче.
Постојано ви пребарува по мобилниот телефон.
Ако вашата драга има повеќе од 5 особини од оваа листа, бегајте од неа!Сите ние познаваме барем по еден јаден човек кому некоја жена му го земала срцето и душата, куќата и парите, а на некои дури и кредитот, кој го пот

loading...
Loading...