Се уште не сте сигурни дека постојат вонземјани? Можеби ова ќе ве убеди!

Loading...

Дали се уште не сте убедени  дека  постои друг живот во универумот, или пак дека сме оставени сами на планетата? Има толку многу докази кои укажувааат на многу видови кои ја посетиле Земјата со векови, а сега владини преставници конечно откриваат дека биле во контакт некое време.Луѓето во светот имаат слични приказни за киднапирање, кои се собиаат во групи за поддршка за да ги споделат своите искуства.На јавноста конечно ѝ е дозволено да го види она што со децении се крие. Комуникацијата со ЕТ била дискутирана јвно на конгрес, и симена за светот да ја види.Овие видеа се рални, но сепак можат лесно да се отфрлат. многумина не сакаат да ја прифатат новата реалност, што е разбирливо. Но оваа парадигма се менува брзо и што побрзо ќе ги прифатиме и интегрираме бесконечните можности, толку побрзо ќе можеме да ја искусиме вистината.Луѓето во светот имаат слични приказни за киднапирање, кои се собиаат во групи за поддршка за да ги споделат своите искуства.На јавноста коне

loading...
Loading...