СЕ УШТЕ ПОСТОЈАТ ЛУЃЕ: Забележал како нешто мрда во бунарот, а потоа се симнал и…

Забележал како нешто мрда во бунарот, а потоа се симнал и…Иако нему било јансо како се нашло во водата, случајниот минувач во Индија собрал храброст и се спуштил во бунарот за да го спаси малото куче.
Погледнете го видеото на следната страна:

Иако нему било јансо како се нашло во водата, случајниот минувач во Индија собрал храброст и се спуштил во бунарот за да го спаси малото куче.

Пронајдете не на следниве мрежи: