Се возела топлес на велосипед, кога одеднаш…

Ќе видите видео од згодна бринета, која вози велосипед, додека на себе има само долен дел од костим за капење…Стана вистински хит на друштвените мрежи.
Но, не поради тоа што се возела топлес на велосипед, туку поради тоа што изненадно удрила во банкина, а потоа паднала на асфалтот.
Целото случување го снимил еден моторџија:
Стана вистински хит на друштвените мрежи.
Но, не поради тоа што се возела топлес на велосипед, туку поради тоа што изненадно удрила во банк

Пронајдете не на следниве мрежи: