Се врати трендот од детството, а ние имаме само едно прашање: Зошто?

Ако и вие како дете носевте сандали и чорапи, сигурно сте изгледале симпатично. Но сега, кога ги гледате старите фотографии се прашувате: Зошто сум така облечен/а?Имаме новост за вас: Овој тренд изгледа се враќа. Се почесто можеме да ги забележиме славните личности како носат сандали и чорапи, па се прашуваме дали се сериозни?
Погледнете:
Имаме новост за вас: Овој тренд изгледа се враќа. Се почесто можеме да ги забележиме славните личности како носат сандали и чорапи, па се прашуваме

Пронајдете не на следниве мрежи: