Седум највпечатливи видеа со духови кои ќе ве остават без зборови!

Loading...

Ова беа најпопуларните видеа на кои се забележани духови во 2014 година. Погледнете ги…1.Дух во пламен-Автор на оваа фотографија е пожарникарот Даглас Типолс. Ја снимил во текот на гаснењето на пожар во куќа во град во Индијана и потоа ја објавил на својот фејсбук профил.
 

 
2.Дух на стара жена во паб во Њукасал- Кејли и Виктори решиле да направат едно селфи во текот на излегувањето. А на сликата наводно се појавува и трета личност. 
 

 
3.Старица и нејзината внука и чуден одраз на прозорецот- Глетката е снимена во Ирска, во палата која со години важи како проколната….

4.Кога масите и столовите се мрдаат сами од себе- Посветете внимание на положбата на столиците на почетокот и крајот на видеото… Што ли ги поместило….со оглед на тоа дека снимката е од безбедносна камера во лондонски театар….
 

5.Прикази зад грбот на истражувач на паранормални појави- Можеби истражувачот Сефтон тоа го наместил за да биде актуелен во медиумите, но што ако не е така…За жал категоричен одговор нема.
 

6.Деца повикувале духови и во тешка состојба завршиле во болница
Алехандра Хуерта(22) и нејзиниот брат Сергио(23) како и нивниот роднина Фернандо Чиевас(18) завршиле во болница во тешка психичка состојба откако во мексичко село повикувале духови.
А на видеото може да се види како тие се однесуваат како да се опседнати со духови.
А докторите велат дека кога дошле во болница тие биле во транс. На моменти биле целосно глуви и слепи….Погледнете го видеото. 
 

7.Сенка која не се одвојува од старец-Можеби станува збор за монтажа но не се знае-Погледнете…
 
1.Дух во пламен-Автор на оваа фотографија е пожарникарот Даглас Типолс. Ја снимил во текот на гаснењето на пожар во куќа во град в

loading...
Loading...