Седум премиум постари телефони кои можете да ги најдете за одлични цени!

Loading...

Кога излегоа на пазарот, овие телефони беа најдобрите од најдобрите. Неколку години подоцна, имаме можност да ги набавиме за ниска цена (најчесто половни), но сепак да добиеме пристојни перформанси и можности…Apple iPhone 4S
Верзијата со 8 гигабајти сеуште е достапна за продажба преку Apple, но чини 350 евра…што е многу за телефон со 3,5 инчен екран со резолуција од 960 x 640 пиксели. Сепак, можете да го набавите половен за цена од околу 200 евра.
Google Nexus 4
Произведен кон крајот на 2012-та, овој телефон ви нуди солидна 8 мегапикселна камера, добри перформанси и поддршка директно од Google. Можете да го најдете нов на Amazon за цена од околу 180 евра.
Дознајте кои се останатите пет модели на: GSM.MKApple iPhone 4S
Верзијата со 8 гигабајти сеуште е достапна за продажба преку Apple, но чини 350 евра…што е многу за тел

loading...
Loading...