Сега повеќе немате причина да не вежбате: Вежба која го затегнува целото тело, а потребен ви е само- ѕид!

Доколку  ви  се смачи  од изговорите кои  си  ги  давате себе си  за да не вежбате-  ова ќе ви  се допадне.Ви претставуваме кратко  видео од шест  различни  вежби со кои  можете  да го  затегнете  целото тело.
Не морате во теретана, не ви  треба фенси опрема, скапи справи  и  останати  глупости. Доволен ви  е само  еден обичен ѕид, чисти патики и цврста волја за да изградите уште поцврсти   бицепси, трицепсти и останати мускули.
Само  следете што прави оваа девојка во  видеото:
Ви претставуваме кратко  видео од шест  различни  вежби со кои  можете  да го  затегнете  целото тело.
Н

Пронајдете не на следниве мрежи: