Секој ден плива со неговото болно и старо куче: Причината е ТРОГАТЕЛНА!

Запознајте ја хаската Кејн и неговиот лојален сопственик… Задните нозе на Кејн пред извесно време престанале да функционираат.Кејн е стар, престар за операција. За жал, лековите против болки не му помагаат многу. Наместо да се откаже од неговиот сакан миленик, неговиот сопственик решил да испроба нешто ново.
Тој открил дека пливањето во базен е единствената работа која му помага на кучето, затоа што не чувствува притисок во задните нозе.
Токму поради тоа, тој секој ден плива со Кејн.
Не знае уште колку точно Кејн ќе биде со него, но сака остатокот од животот да направи да му биде подобар и поудобен…Кејн е стар, престар за операција. За жал, лековите против болки не му помагаат многу. Наместо да се откаже од неговиот сакан миленик, неговиот соп

Пронајдете не на следниве мрежи: