Секој ден во затвор му носеле по едно јајце: Ќе останете без зборови откако ќе дознаете зошто!

Loading...

Гил Батл немал лесен живот. Од половина на своите 53 години бил по затворите во Калифорнија.Иако не сторил убиство, Гил лежел поради разни измами.
Постоела единствена работа која Гил го спасила да стане жртва од насилство во затворите, а тоа е неговиот неверојатен талент.
Гил успеал да ги импресионира затворениците со својата вештина за тетовирање, а еден ден одлучил да почне да се занимава со нешто сосема ново, резбање на јајца од ној!
Umjetnost rezbarenja jaja by ludodobolaИако не сторил убиство, Гил лежел поради разни измами.
Постоела единствена работа која Гил го спасила да стане жртва од насилство во затвор

loading...