Секој втор пар до 2030 година ќе ја започне љубовта на интернет!

Loading...

Повеќе од половина двојки во наредните 20 години ќе се запознаваат преку Интернет, покажува истражувањето кое го спроведе страница за интернет состаноци „eHarmony“- пишува Дејли Мејл.Најголем бум се очекува меѓу лицата на возраст од 55 до 64 години. До 2030 година на онлајн сајтовите за љубов ќе ги има 30 отсто повеќе корисници.
Поедноставниот и поевтин пристап на Интернет и употребата на паметните телефони го подобруваат користењето на алаткине за онлајн состаноци. Истражувањето покажа дека има се помалку врски кои се започнати во училиште или на работа, односно на традиционален начин.Најголем бум се очекува меѓу лицата на возраст од 55 до 64 години. До 2030 година на онлајн сајтовите за љубов ќе ги има 30 отсто повеќе корисници.

loading...
Loading...