Секоја ноќ крадци му ги краделе овците од фармата, а потоа дошол на една супер луда идеја!

Loading...

Крадците му  украле повеќе од 300 овци, а потоа одлучил да им одговори на најлуд начин!Откако  неговата фарма со  овци станала жртва на секојдневни кражби, еден англиски фармер дошол до генијална  идеја како да ги заштити своите овци.
Имено, фармерот Пип Симпсон одлучил да го  офарба цело стадо и  тоа во портокалова боја! Денес, луѓето доаѓаат од цела Англија за да ги видат овие храбри убавици кои  станале вистинска туристичка атракција.
Погледнете го видеото:
Откако  неговата фарма со  овци станала жртва на секојдневни кражби, еден англиски фармер дошол до генијална  идеја како да ги зашти

loading...