Секс рекорди: Најдолгиот пенис во светот е долг 35 сантиметри…

Loading...

Денес може да дознаете неколку информации поврзани со секс рекордите во светот…Во многу од нив ќе биде тешко да поверувате.Најголемиот пенис во опуштена состојба е 24, 13 сантиметри
Најголемиот пенис во ерекција е долг 34, 19 сантиметри
Најјаката вагина во светот може да подигне 14 килограми
Најголемите гради во светот се со опсег од 2,5 метри и тежина од 50 килограми. 
 Рекордот за најдолг бакнеш е 58 часа, 35 минути и 58 секунди

 
Рекорд во исфрлање сперма има маж чија сперма одлетала 5,4 метри
Најголемата измерена брзина на сперма изнесува 68,7 километри на час
Рекордот во мастурбирање изнесува 9 часа и 58 минути
Најголем број на сексуални партнери во 24 часа имала порно актерка која спиела со 919 мажи, а партнерите ги менувала на секои 94 секунди. 
Најголемиот пенис во опуштена состојба е 24, 13 сантиметри
Најголемиот пенис во ерекција е долг 34, 19 сантиметри
Најјаката ва

loading...
Loading...