СЕКС-СНИМКА во московското метро ја крена полицијата на нозе!

Loading...

Двајца млади луѓе успеале да влезат во заштитениот дел од московското метро, каде што два часа воделе љубов на шините и се сликале голи.Снимките и фотографиите од својата „акција“ ја поставиле на интернет и тие станале вистински хит во Русија. Меѓутоа, нивната забава ја крена Москва на нозе, со оглед на тоа дека очигледно е направен пропуст при заштита на метрото од можен терористички напад.
Актерот во порно снимката Андреј Р., брзо им се предал на полицајците и објаснил дека тој и неговата девојка на 9 декември успеале да влезат во добро заштитената зона на Замосковаречката линија на метрото.
„Не е лесно да се влезе во заштитените објекти, бидејќи сите 195 станици се опремени со алармни системи и камери, а тука е и обезбедувањето“, изјави шефот на обезбедувањето Иван Острашко.
По давањето на изјавата, момчето беше пуштено да се брани од слобода, а мерките за обезбедување на метрото се зајакнати. Во изјавата за рускиот канал Life News, Андреј објаснил дека сѐ требало да биде шега и дека нему му било познато дека и други луѓе влегувале таму за да водат љубов.
Случајот се претвори во голем скандал и непријатност за обезбедувањето на метрото во Москва.Снимките и фотографиите од својата „акција“ ја поставиле на интернет и тие станале вистински хит во Русија. Меѓутоа, нивната забава ја

loading...
Loading...