Секс во училиште, се снимале додека имале секс во училишната библиотека

Loading...

Два ученика, од кој момче на 17- годишна возраст и 15-годишно девојче имале сексуален однос во училишната библиотека, а друг ученик ги видел и ги снимал со својот телефон, потоа снимката ја праќал по школските другари.
Двата ученика од средното училиште во Флорида се уапсени по истаргата, но уапсен е и снимателот на настанот.
Имено, прво 17 годишникот е обвинет дека го силувал девојчето.Но девојчето изјавило дека сексот бил доброволен, но сепак според законот бидејќи сепак таа има само 15 години претставува кривично дело.
Најсмешниот момент во целата ситуација е што снимателот на настанот, односно нивниор соученик е обвинет за производстви и дистрибуција на детска порнографија. Сите што ја имаат снимката исто така може да бидат уапсени.Два ученика, од кој момче на 17- годишна возраст и 15-годишно девојче имале сексуален однос во училишната библиотека,

loading...