Секси реклама:Кој не би го купил овој производ?

Loading...

Производ кој ќе го барате повеќе и повеќе, но дали е тоа заради состојките внатре??Луѓето на познатиот бренд за храна и пијалоци Kraft решиле да направат жешка реклама како би го промовирале новиот италијански сос за салати Zesty. Бидејки добрата рекламата продава и е еден од најдобрите начините за адвертајзинг, компанијата одлучила да го најми познатиот мускулест манекен Anderson Davis кој многу веројатно ќе им го одземе вниманието на женската популација.
Но колку ваквата реклама кажува за квалитетот на прозиводот и за неговите состојки? И дали доколку не е овој згоден дечко на рекламата, би го купиле прозиводот? Луѓето на познатиот бренд за храна и пијалоци Kraft решиле да направат жешка реклама како би го промо

loading...
Loading...