Семејна драма: Ја изрешетал сопругата, па си пукал во глава!

Loading...

Во Кучево се случи семејна трагедија во која Мирослав Стојковиќ (65) испукал повеќе куршуми во својата сопруга Марија (63), а потоа извршил самоубиство пукајќи си во глава.Жената со тешки повреди на стомакот и градниот кош е префрлена во болницата во Пожаревац, каде лекарите се борат за нејзиниот живот.
Трагедијата се случи во понеделникот попладне по кавга меѓу сопружниците, но сѐ уште не е позната причината за оваа трагедија.Жената со тешки повреди на стомакот и градниот кош е префрлена во болницата во Пожаревац, каде лекарите се борат за нејзиниот живот.
Трагед

loading...