Семејството Груевски ужива на снегот

Loading...

Првиот снег кој падна зимава за прошетка го искористи и премиерот Никола Груевски со сопругата Боркица и ќеркичките.Неделното попладне семејството Груевски го помина во прошетка на градскиот плоштад, каде најмногу на снегот му се радуваа малите Софија и Анастасија.

Неделното попладне семејството Груевски го помина во прошетка на градскиот плоштад, каде најмногу на снегот му се радуваа малите Софија и Анастасиј

loading...
Loading...