СЕМЕЈСТВОТО ЗАВИЕНО ВО ЦРНО: Ова е детето кое падна во пекарска мешалка

Петгодишниот Душан Н. настрада во неделата во белградската населба Борча кога падна во мешалица за леб во сѐ уште неотворената пекара „Николиќ МДО“.Трагедијата се случила пред очите на неговата осумгодишна сестра, која во очај го повикувала таткото Радиша.
-Сосетката ми раскажа како видела кога татко ѝ го изнесувал нејзиниот крвавав брат, а таа само прашала, дали е жив. Тој само одмавнал со главата и рекол не – раскажала сосетката.
Сестра му после тоа само прашувала, каде е мојот брат, каде е мојот брат.
Машината го уби малиот Душан на самото место, смачкувајќи му го черепот и внатрешните органи.
На Фејсбук профилот на неговиот татко има фотографаии на кои тој гордо покажува како негвиот син меси тесто и прави колачи.
Трагедијата се случила пред очите на неговата осумгодишна сестра, која во очај го повикувала таткото Радиша.
-Сосетката ми раскажа како вид

Пронајдете не на следниве мрежи: