СЕНИШТЕ КОЕ СЕЕ СТРАВ: Морничаво суштество остава сурово месо на детските игралишта!

Loading...

Идентитетот на оваа личност за сега не е утврден, како ни тоа што претставува. Многумина се сомневаат дека некој сака да си поигра со луѓето, заплашувајќи ги со ликови од хорор филмовите.Во еден апартмански комплекс во Северна Каролина се појавила мистериозна личност. Облечена во црнило остава сурово месо на детските игралишта.
Оваа појава исплашила многу жители на Северна Каролина, а корисниците на социјалните мрежи дури и се шегуваат на сметка на овие бизарни фотографии.
Идентитетот на оваа личност за сега не е утврден, како ни тоа што претставува. Многумина се сомневаат дека некој сака да си поигра со луѓето, заплашувајќи ги, но зошто со сурово месо за сега не е утврдено.

На социјалните мрежи се коментира дека ова е една од оние личности кои шетаат наоколу во темни наметки заплашувајќи ги луѓето.
Никој не ја видел смешната страна на оваа појава, многумина се исплашени, а претставниците на локалната власт се уште немаат официјални информации за мистериозната појава. Во еден апартмански комплекс во Северна Каролина се појавила мистериозна личност. Облечена во црнило остава сурово месо на детските игралишта.

loading...
Loading...