Сензационално откиритие: Русија и Украина ја отпочнаа војната поради древна пирамида на Крим

Loading...

 
Некои теоретичари сметаат дека најстарата пирамида во светот се наоѓа во Крим и дека тоа е главната причина за отпочнување на Руско-Украинската тензија.
 
 
  
Се смета дека пирамидите во Крим датираат од преиодот Јура. Едната пирамида е висока 45 метри, а другата 72 метри. Украинскиот научник Виталиј Гох смета дека пирамидите се изградени во периодот на диносаурусите. Кримските пирамиди имаат скратени врвови како оние од Маите, но целокупниот изглед им е е како египетските.

Сепак сме свесни дека под овие пирамиди можеби се крие тајната на технологијата на древните народи, а новиот светски поредок би можел да ја смени припадноста на тоа богатство.
На пример, видете ја Алјаска. Ако ја гледаме мапата на светот ќе сфатиме дека Алјаска би требало да и припаѓа на Канда. Сепак, правото врз оваа областо го полага САД и некои истражувачи сметаат дека под таканаречените темни пирамиди се крие моќна технологија во подземјето а американците оваа област ја чуваат како Ареа 51.
Околу пирамидите сеуште малку се зборува, бидејќи илуминатите не дозволуваат да знаеме нешто повеќе за нашето минато и технологијата на древните народи. 

 
 
 
  
Се смета дека пирамидите во Крим датираат од преиодот Јура. Едната пирамида е висока 45 метри, а другата 72 метри. Украинскиот научн

loading...
Loading...