СЕПАК ЗАЕДНО: Ќерката на Цеца и синот на Терзиќ прославиле пет месеци од врската

Loading...

Анастасија и Костадин се забележани како уживаат во еден ресторан.Иако неодамна се шпекулираше дека ја прекинале врската, Анастасија Ражнатовиќ и Костадин Терзиќ уживаат во љубовта посилна од било кога!
Гулапчињата со најблиските пријатели прославиле пет месеци од врската.
Извори велат дека парот ни на момент не се одвојувал, и дека цело време се дежеле за рака и се бакнувале. Дека нивната њубов е силна докажуваат и сликите и статусите кои Анастасија постојано ги објавува на социјалните мрежи.

Иако неодамна се шпекулираше дека ја прекинале врската, Анастасија Ражнатовиќ и Костадин Терзиќ уживаат во љубовта посилна од било кога!
Гу

loading...
Loading...