Сериски убиец напаѓа пензионери со девизна пензија

Телото на седумдесет и пет годишниот пензионер Имре Пала од Бач, корисник на девизна пензија, било пронајдено под бетонската плоча во септичка јама во дворот на неговата куќа.Телото на седумдесет и пет годишниот пензионер Имре Пала од Бач, корисник на девизна пензија, било пронајдено под бетонската плоча во септичка јама во дворот на неговата куќа на улица Иво Лола Рибар каде живеел сам.
Имре бил ѕверски мачен, а бил убиен на ист начин како и Гертруда Давиќ (70) исто така „девизен“ пензионер , во ноември лани. Убиецот не бил пронајден.
– Имре е убиен со истрели од огнено оружје, а потоа неговото тело било фрлено во септичка јама. Пред тоа убиецот го врзал со жица, а на нозете му закачил тегови за да потоне во јамата, објавиле српските медиуми.
Имре Пал работел во Германија, а летно време доаѓал во родниот град  Бач.Телото на седумдесет и пет годишниот пензионер Имре Пала од Бач, корисник на девизна пензија, било пронајдено под бето

Пронајдете не на следниве мрежи: