Шерон Стоун ги засени сите на црвениот тепих во Кан

Loading...

Секој не би можел да се осуди да облече тесен и разголен фустан особено не кога има 55 години. Но секој би се сложил дека тоа не важи и за Шерон Стоун, која и покрај нејзините години изгледа импресивно на црвениот тепих во Кан. 
Актерката се прошета на црвениот тепих во Кан, во секси издание при што сите очи биле вперени кон неа.
Нејзината самоувереност очигледно е на високо ниво, бидејќи фустанот што таа го носеше открива голем дел од нејзиното тело.
Како и да е, можеме да кажеме дека Шерон Стоун е незаменлива. Со еден збор блескаше на црвениот тепих.
Зарем постои жена која не би сакала да изгледа вака на на таа возраст?
 
Секој не би можел да се осуди да облече тесен и разголен фустан особено не кога има 55 години. Но секој би се сложил д

loading...
Loading...