Северина наздрави за сите поранешни лузери во нејзиниот живот

Loading...

Мега ѕвездата Северина неодамна гостуваше во емисија во Хрватска, која се снимаше во фабриката „Катран“.
Таму, сопстевникот на фабриката, Марко Петрековиќ, донесе домашна ракија со цел да ја опушти Северина пред интервјуто и емисијата, па на крај таа даде доста интересни одговори на прашањата.
На пример на прашањето која е нејзината слабост, таа како од топ одговори – „лузери“. Обожава губитници и секогаш паѓа на нив – вели Севе, која со домашната ракија наздрави за сите (поранешни) губитници во нејзиниот живот. 
Извор: kurir-info.rsМега ѕвездата Северина неодамна гостуваше во емисија во Хрватска, која се снимаше во фабриката „Катран“.
Таму, сопстевникот на

loading...