Северина не сака да ја зумираат!

Loading...

Северина одржа прес конференција по повод концертот во Сплит кој ќе се одржи на 6 декември. Пред самиот почеток телохранителот интервенираше со посебни барања за снимателите и фотографите.
Северина по 11 години повторно ќе настапува во својот роден град.
По тој повод е одржана прес конференција. Притоа, интересно во целата ситуација биле посебните барања на Северина. Имено, таа побарала од фотографите и снимателите да не ја зумираат. Пред самиот почеток телохранителот интервенираше со посебни барања за снимателите и фотографите.
Северина по 11 години повторно ќе настапув

loading...
Loading...