Северина се разведе!

Loading...

Пејачката Северина и седум години постариот продуцент Милан Поповиќ, ставија крај на нивната тригодишна врска.Пејачката Северина и седум години постариот продуцент Милан Поповиќ, ставија крај на нивната тригодишна врска.
За нивната разделба се споменуваше често, последен пат на крајот на минатиот месец кога 47- годишниот продуцент е снимен на јахта Copper без Северина.
Повеќе на ТЗМ.МКПејачката Северина и седум години постариот продуцент Милан Поповиќ, ставија крај на нивната тригодишна врска.

loading...
Loading...