Северина за прв пат ја изведува песната „Уно моменто“ пред загребската публика

Loading...

Заразата „Уно моменто“, која за 45 дена е преслушана на Јутјуб неверојатни 19 милиони пати, за прв пат ќе биде изведена во Загреб на „Рујанфест“, во придружба на трубачи и бендот на Северина.Нејзината сирова и чиста енергија е преточена низ поп жанрот, а останатите песни ќе ви ги дадат одговорите зошто Северина веќе 20 години е најпопуларна пејачка на овие простори.
И оваа година е осигуран бесплатен превоз за посетителите, кој важи за жителите на Хрватска.
Влезот за сите ќе биде бесплатен до 19 часот, а потоа ќе се наплаќа по 20 куни. Локацијата покрај трговскиот центар „Вестгејт“ се покажа како одличен простор за организација на ваков вид манифестации.
Почетокот на фестивалот е закажан за 19 септември.Нејзината сирова и чиста енергија е преточена низ поп жанрот, а останатите песни ќе ви ги дадат одговорите зошто Северина веќе 20 години е најпопул

loading...
Loading...