Си истури Кока Кола на главата: Погледнете каква ѝ стана косата!

Loading...

Девојкава решила да експериментира на необичен начин…Девојката истури две шишенца кока кола врз својата коса за да види каква фризура ќе добие. Ефект има, па погледнете го видеото и видете дали ќе ви се допадне.Девојката истури две шишенца кока кола врз својата коса за да види каква фризура ќе добие. Ефект има, па погледнете го видеото и видете дали ќе ви

loading...