Силеџиите на ИСИС силуваат илјадници жени за да доведат до калифат!

Loading...

Варварите силувале илјадници жени во Ирак и Сирија за да се дојдат до масовно производство на потомство кое ќе ги следи во нивните грди чекори.
 Мотивацијата на силувачите е оваа: Тие сакаат да направат ISIS бебиња кои ќе го шират нивното потомство!
“Овие млади ISIS борци носат митралез со себе и и тие. . . сакаат да имаат секс “, изјави официјално лице.
Но, нивните команданти, кои се фокусирани на нивната дивјачка војна, наредиле младите борци да ги задржат своите патентите затворени.
Младите бунтовници, сепак, не ги слушаат нивните команданти.
Целта на секој силувач е да оплоди повеќе жени и децата да се одгледуваат во нивните села и градови. Тие сакаат да се испреплетуваат во рамките на заедниците.
Сакаат да станат дел од структурата на градовите и под нивна контрола да живеат наредните генерации.
ИСИС, кој презеде големи делови на Ирак и Сирија, во крајна линија сакаат да создадат калифат, или врховна исламска држава, која ќе владее со муслиманските заедници низ целиот свет.
ISIS има 2000000000 $ на располагање. Поголемиот дел од парите им доаѓаат од богатите нафтени полиња во Ирак.
“ИСИС се врти наоколу и врши продажба на нафта на црниот пазар”, “изјавија официјални лица.
Тоа е примарен начин дека тие се финансираат за војната.Мотивацијата на силувачите е оваа: Тие сакаат да направат ISIS бебиња кои ќе го шират нивното потомство!
“Овие млади ISIS борци носат митра

loading...
Loading...