Симјановски ново засилување за Вардар

Капитенот на екипата од Кичево, Напредок, Жарко Симјановски ќе биде новото засилување за македонскиот шампион Вардар.
„НоваМакедонија“ пренесува дека Жарко Симјановски сепак ќе си замине од Напредок и ќе се приклучи кон Вардар.
„Жарко денес побара исписница и наскоро треба да се реши неговиот статус. Отпорано се знаеше дека екипата на Вардар е цврста решена ова лето да го види во своите редови“ беше дел од изјавата на тренерот на Напредок, Гордан Здравко, за „НоваМакедонија“.Капитенот на екипата од Кичево, Напредок, Жарко Симјановски ќе биде новото засилување за македонскиот шампион Вардар.

Пронајдете не на следниве мрежи: