Симона Халеп ги намали градите, а сега гази се пред себе на тениските терени

Романката имаше операција за смалување на нејзините гради, па откако заврши со тоа, таа е „страв и трепет“ кај нејзините противнички.Симона Халеп дефинитивно веќе не е привлечна на тениските терени поради нејзините гради, таа сега е привлечна и по фактот што игра инзвонредно во последно време.
Сето тоа се должи на операцијата која таа ја направи за смалување на нејзините гради, па откако заврши со операцијата, освои дури четири турнири, што е фантастичен резултат.
„Често имав болки, тоа премногу ми сметаше при сервирањето“ изјави Халеп.Симона Халеп дефинитивно веќе не е привлечна на тениските терени поради нејзините гради, таа сега е привлечна и по фак

Пронајдете не на следниве мрежи: