Синот на Нано Ружин со лажни реклами привлекува фанови на Фејсбук

Некои поранешни функционери и нивните деца, кои со децении и генерации живееја на грбот на државава, сеуште неможат да се помират дека не се на власт…Па затоа и даваат вакви „платени“ реклами на Фејсбук, обидувајќи се по секоја цена да се наметнат. 
Огласот како што ќе видите е за Република Македонија и никаде всушност не е нагласено дека со тоа ја лајкувате страната на Алекс Ружин (вешто се подзаскрил), активист на ЛДП, син на Нано, блискиот соработник на Жерновски.
Левицата е грогирана. Таа мисли дека со лажни, изнудени и платени лајкови ќе дојде на власт. Интересно. 
Ако кликнете врз рекламата ќе отидете на страната на Алекс Ружин. Таму ќе видите слика од ајфеловата кула. Ах, Париз, место каде што Алекс раснеше бидејќи неговите беа претплатени на дипломатските позиции.. Ги имаше повеќе Франција, Белгија, Шпанија…
Се шушка дека цело семејсто имаат француски државјанства?! Којзнае дали ќе се одважат да ни кажат дали е тоа точно? А од друга страна ни продаваат патриотизам…Па затоа и даваат вакви „платени“ реклами на Фејсбук, обидувајќи се по секоја цена да се наметнат. 

Пронајдете не на следниве мрежи: