Сипал сол на песокот на брегот на морето: А потоа од песокот излегло нешто неверојатно!

Loading...

Што  мислите  што  е ова?Морскиот растителен и  животински  свет  е многу  богат. Постојат  толку животински видови за кои  никогаш не сме ни  чуле.
Но, оние кои  живеат  близу морето се многу  запознаени  со  растителниот и животинскиот  свет кој тука е населен.
Како  што  можете да видите во  видео снимката, еден човек сипал сол на брегот на морето…
Момент подоцна од песокот излегло нешто  неверојатно.
Се  работи  за необичен вид на риба.
Погледнете како  изгледа тоа:Морскиот растителен и  животински  свет  е многу  богат. Постојат  толку животински видови за кои  никогаш не сме ни&

loading...